Szakértő: "A körömgomba megfertőzi a vért és nekrózist idéz elő. Van megoldás, de nem mindenki számára."

Richter Anna, a bőrbetegségekkel foglalkozó szakértő: "Garantálom, hogy mindenki, aki meg szeretne szabadulni a körömgombától, kedvezményt kap gombaellenes készítményünkre, hogy megakadályozzuk a vérmérgezést."

Szer

Richter Anna, a bőrbetegségekkel foglalkozó szakértő: "A körömgomba behatol a vérbe és a szervekbe, ezzel beindítja a szepszis folyamatát és elpusztítja a szervezetet. Európában az egyik legmagasabb a körömgomba miatti halálozások száma. Számos fertőzött beteg sem él 10-14 évnél tovább."

Exkluzív interjú bőrbetegségekkel foglalkozó szakértővel, Richter Annával.

Miért okozhat halált a körömgomba és hogyan változhatunk rajta, ha gombás fertőzés már előrehaladott szakaszába lépett?

— Miért tartja veszélyes problémának a körömgombát?‍

— Csak 2019-ban több mint 128 ezer veszélyes következmény oka lett a körömgomba. Ez több mint az esetek 25%. A körömgomba nemcsak a körmöt érinti. A lábszöveteken keresztül bekerül a véráramba és elkezd szaporodni az egész szervezetben. A gomba szó szerint belülről pusztítja el a szervezetet, és az egész testet jelentősen megterheli. A spórák letelepednek a belső szervekben és ott fokozatosan szaporodni kezdenek, jelentős károkat okozva ezzel. Megkezdődik a belső szervek mikózisa. Ez azt jelenti, hogy a fertőzött személy lényegében belülről rothad. A szív bármikor leállhat, az agyban lévő erek elpattanhatnak, májrák vagy veseelégtelenség jelentkezhet. Valamennyi gombás fertőzést hordozó ember veszélyben van. Az immunrendszer gyengesége, egy esetleges megfázás, a túlzott munka vagy stressz miatt könnyen bekövetkezhet a halál.‍ Mindenki rákról meg onkológiáról beszél, de itt az idő, hogy szembenézzünk az igazsággal: míg a rákos megbetegedések az emberek 3-4%-át érintik, a körömgomba gyakorlatilag valamennyi 55 éves és idősebb korú embernél jelen van. A legkisebb ok is elegendő annak elindításához, valamint ahhoz, hogy az ember tovább szenvedjen a veszélyes következményeitől.

— Akkor a szakértők miért nem tudják legyőzni ezt a problémát? Meg kellene menteni az embereket.‍

— Az emberek nem mindig fordulnak szakértőkhöz körömgombával, mivel nem tartják veszélyes problémának. Csak a legvégső esetben kérnek orvosi segítséget, amikor már nagyon rossz a helyzet. Valamit felírnak nekik, amitől a helyzetük javul, azután lemondanak a kúrától. És akkor újra jön elő a gomba. De ahhoz, hogy eltávolítsuk a körömgombát, a kúrát folyamatosan kell végezni. Ráadásul kevesen vannak tisztában azzal, milyen súlyos következményekhez vezethet a gombás fertőzés és hogyan képes kárt okozni a belső szerveknek. Száznál is több esetről tudnék beszámolni.‍

A gombás fertőzés egyik legismertebb fajtája a körömgomba:

Szövetelhalást okozó gomba, ahol fennáll az amputáció magas kockazata:

A lágyszöveteket felemésztő gomba:

A gomba által belülről megfertőzött tüdő:

A külső tünetek kúrája persze szép dolog, de ez nagyon keveset változtat a helyzet végzetes kimenetelén. ‍Másodszor, a szakértők között jelenleg óriási munkaerőhiány érezhető. Szóval sok szakértő nem rendelkezik megfelelő végzettséggel, és nem elég hatékony terápiát ajánlanak az embereknek.

— Azt gondolja, hogy a nagy szaktudású orvosok hiánya a körömgomba okozta elhalálozások oka?

— Nem csak az. Készítményekből is nagy a hiány. A készítmények nagy része mára elavult, vagy mindenhol hirdetnek, de valójában kevéset segítenek. A szakértők olyan szereket felírnak, amelyek átmenetileg ugyan segítenek, de annyira negatív hatással vannak a májra vagy a gyomorra. Azonkívül a legtöbb készítmény nem a gomba okára hat, hanem átmenetileg eltávolítja a megnyilvánulásokat. Így az emberek nem kapják meg a szükséges ellátást és az egyszerű körömgombától a vérbe, illetve a belső szervekbe bejutó fertőzés miatt ezek az emberek meghalnak. Persze el lehet menni magánklinikára, de ott ugyanazok a szakértők dolgoznak, szerintem, nem jobbak. Sokan közülük friss diplomások, akik csak arra gondolnak, hogy minél több pénzt facsarjanak ki az emberből.

— Akkor mihez kezdjenek azok, akiknek körömgombájuk van? Várják amíg a halál eléri őket?‍

— Számos európai országban komoly személyzeti problémák vannak. Ezért aligha várhatunk gyors megoldást. Majdnem mindenhol ugyanazok a problémák. Nemrégen viszont mégiscsak megjelent egy új készítményt, amely képes megszüntetni a körömgomba jeleit és eltávolítani a szervezetből a fertőzést. A teljes program 2021-ben indul.

— Miért gondolja azt, hogy ez a készítmény változtatni fog a helyzeten?

— A készítmény nem csak a külső jeleket képes enyhíti, hanem a szervezet egészét is megtisztítja a baktériumoktól. Már az első nap folyamán a krém használatával az életveszély gyakorlatilag teljesen elhárul. Elég csak megkezdeni a kúrát. A krém képes megtisztítani a szöveteket a gombától, és leállíthatja azokat a folyamatokat, amelyek önt belülről pusztítják. Azt gondolom, hogy ez a készítmény tízezrek életét mentheti meg.

— Pontosan melyik készítményről van szó? Mit tudna mesélni a hatékonyságáról?‍

— A készítmény létrehozásán Európa legkiválóbb szakértői dolgoztak, aki magán támogatást kaptak. A hatékonyság szempontjából többszörösen meghaladhatja a számos ismert hagyományos és népi módszereket. Emellett nem okoz függőséget, hanem egyszerűen segít megölni a gombás sejteket. Hatékonysága az emberi testre gyakorolt kombinált hatásában rejlik. A körömgombát rendkívül nehéz megsemmisíteni, ezért sok esetben a szervezetben marad. Leggyakrabban a lábat és a belső szerveket érinti és a kúra abbahagyása után újból visszatér. A test immunrendszere önmagában nem képes megbirkózni a fertőzéssel. Legfeljebb a gombás fertőzés kialakulásának megakadályozására, illetve visszatartására alkalmas, az immunitás bármilyen gyengülése azonban a gomba gyors növekedéséhez, később pedig halálhoz vezet. A Keraderm+ a gombára fejti ki hatását, elpusztítva őket az egész testben. Ennek köszönhetően a szervezet megtisztulhat a gombától. Azonkívül segít serkenteni a baktériumellenes hatást a jövőben is. A készítmény alkalmazásával a szervezet ellenálló képességét a tízszeresére növelheti. Ezért jelentősen csökken az újbóli megfertőződés esélye. A Keraderm+ képes megtisztítani a szervezetet a gombás fertőzéstől, megelőzve szövődmények kialakulását

— Miért hatékonyabb a Keraderm+ más, ismert gombaellenes szerekkel összehasonlítva, amelyeket a gyógyszertárban forgalmaznak?

— Tudjuk, hogy a gombás fertőzéseket élő organizmusok alkotják, amelyek ugyanúgy képesek alkalmazkodni a külvilághoz, mint bármely élőlények. A gombaellenes szerek nagy többsége 20-30 évvel ezelőtt jöt létre, és ez idő alatt a gombás fertőzések immunitást hoztak létre a legtöbb ilyen szer ellen. A Keraderm+ azonban egy teljesen új eszköz, melyet több mint 6000 különböző gombatörzs elleni küzdelemre terveztek. Egyedülálló új receptúrájának köszönhetően képes megszüntetni a gomba külső jeleit, amelyek a körmöt és a bőrt érintik. A forgalmazók felmérést végeztek azok között, akik legfejebb 1 hónapig alaklmazták a Keraderm+ krémet. A felmérés azt mutatta, hogy a Keraderm+ képes semlegesíteni a fertőzést, ezzel egyidejűleg támadást indít a vérben és a belső szervekben található gomba részecskéivel szemben. Ez lehetővé teszi, hogy megállítsuk a gomba terjedését és felemésztését, valamint lehetőséget kapunk annak megszüntetésére. A szervezetben lévő valamennyi fertőzés eredetű gócot képes megszüntetni. Ennek eredményeként az ember megtisztulhat a gombás fertőzéstől és egészséges állapotához térhet vissza.

A készítmény komplex hatást képes kifejteni a szervezetre:

A Keraderm+ gyorsan felszívódik és kényelmes a használata. Egy kis mennyiségű krémet elegendő felvinni a sérült bőr, illetve köröm megtisztított területére 1 alkalommal naponta. A kúra befejezésével megelőzhető a gomba és a fertőzés újbóli megjelenése az egészséges bőrön.

— Hogyan szerezhető be a Keraderm+? ‍

— A feltételek nagyon egyszerűek:
  • 1. Az EU területén kell élnie
  • 2. Adja le a megrendelést az űrlapon, megadva a nevét és a telefonszámát
  • 3. Várja meg, amíg az operátor visszahívja, majd adja meg a szállítási címet
  • 4. Vegye át és fizesse ki a csomagot legközelebb található postahivatalban.

3 nappal ezelőtt frissítve: A Keraderm+ termékből már csak nagyon kevés maradt, így kénytelenek voltunk 30.09.2020-ig (bezárólag) lerövidíteni az akció időtartamát. Richter Anna kérésére elhelyeztük a megrendelőlapot, amely kitöltésével megrendelheti a Keraderm+ terméket.

MEGRENDELEM

194 hozzászólás a mai napon

Kovács Tímea

Körömgombám volt. Elvégzem a Keraderm kúrát, lassan javul! Köszönöm!

egy órával ezelőtt

Tóth Nikolett

Támogatom! Megkaptam a Keraderm+ csomagot, még csak most kezdtem el használni, de a köröm környékén a bőrön már látható az eredmény!

egy órával ezelőtt

Szabó Ildikó

Annyira hálás vagyok azért, hogy megosztottátok ezt az információt a krémről. Régóta keresek hasonlót. Alig várom, hogy megkapjam a csomagot. Köszönöm!

egy órával ezelőtt

Varga András

Köszönöm! Kipróbáltam gomba ellen, tényleg sokat javult tőle a helyzet. Meglátjuk, mi lesz egy hét múlva. Korai még bármit mondani, majd később írok. De a köröm külsőleg már jobban néz ki. Úgyhogy szerintem minden rendben lesz!

egy órával ezelőtt

Richter Anna

András, ne aggódjon, használja továbbra is a Keraderm+ krémet. A lényeg, hogy kövesse a használati útmutatót és fejezze be a kúrát.

egy órával ezelőtt

Farkas Péter

Emberek, segítsetek! Nem bírom tovább, sehogy se tudom kikezelni a gombát. Nagyon kényelmetlen és fáj. Nem tudom, mit csináljak vele. Mindenféle szert használok, de egyik sem segít:(

egy órával ezelőtt

Kerekes Anna

Hogyan szerezhető be a krém?

48 perccel ezelőtt

Kiss László

Anna, kattintson a "Megrendelés" gombra, és töltse ki a hivatalos weboldalon található megrendelőlapot

36 perccel ezelőtt
MEGRENDELEM